Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک ملت، بر اساس این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و دکتر محمدتقی احمدی رییس دانشگاه تربیت مدرس رسید، ارتباط منظم، مداوم و سازمان یافته دو مجموعه از طریق همکاری های دوجانبه در امور آموزشی همچون برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت، کارگاه های آموزشی، سمینارهای آموزشی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..  و امور پژوهشی همچون اجرای طرح های پژوهشی، پروژه های فنی، آزمایشگاه مدل سازی بانکی و ریسک های مالی و... برقرار خواهد شد.
بر اساس این گزارش، اعتبار زمانی تفاهمنامه از تاریخ امضا، به مدت دو سال شمسی تعیین شده است و با توافق طرفین، برای سال یا سال های بعد، قابل تمدید خواهد بود.
دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضا و تبادل این تفاهمنامه، یکی از دلایل مهم موفقیت های بانک ملت را در سال های اخیر، توجه ویژه به اصول علمی و تخصصی خواند و اظهار داشت: این بانک به عنوان یکی از بانک های بزرگ کشور با امضای این تفاهمنامه در پی ایجاد یک ارتباط منظم و ساختارمند با یکی از دانشگاه های معتبر و به نام کشور است.
وی جایگاه بانک ملت را در بین بانک های کشور، بی نظیر دانست و افزود: این بانک در سال های گذشته تاکنون کارهای بزرگی را در عرصه های مختلف انجام داده و در حال انجام دارد و توجه به اصول فنی، تخصصی و علمی باعث شده است که جایگاه رفیعی را در شبکه مالی کشور به خود اختصاص دهد.
مدیرعامل بانک ملت، سرعت گردش علم را در حوزه های تخصصی، به شدت در حال افزایش عنوان کرد و ادامه داد:  زمینه هایی همچون مدیریت ریسک، نیازمند حضور مداوم در صحنه های علمی است و در همین راستا بانک ملت درحوزه فناوری های نوین و مدیریت ریسک و تطبیق با تکیه بر توان دانشی و تخصصی، جایگاه خود را به عنوان بانک سرآمد تثبیت کرده است.
وی با اشاره به ایفای نقش بانک ملت در رویدادهای علمی و تخصصی، اظهار امیدواری کرد که این بانک با امضای تفاهمنامه با دانشگاه تربیت مدرس که یکی از دانشگاه های مهم، معتبر و با سطح علمی بالا و تاثیرگذار است، بتواند نقش خود را در صحنه های علمی و تخصصی کشور، پررنگ تر ایفا کند.
دکتر بیگدلی اظهار امیدواری کرد که در نتیجه این همکاری ها، همایش های علمی و تخصصی و مدل سازی های علمی و ارزشمند، طراحی و عملیاتی شود و دو مجموعه و ذینفعان آنها و در کل نظام جموری اسلامی، از اثرات خیر آن بهره مند شوند.
وی با بیان این نکته که انتظار دارد با انعقاد این تفاهمنامه، بانک ملت درحوزه های فناوری و علمی همچنان بالاتر از سایر بانک ها بدرخشد، از آمادگی این بانک برای همکاری با دانشگاه در سایر زمینه ها هم خبر داد.
دکتر محمدتقی احمدی، رییس دانشگاه تربیت مدرس با اظهار خرسندی از امضای تفاهمنامه با بانک ملت در راستای تقویت پایه های همکاری  علمی و تخصصی دو مجموعه، تاکید کرد: این دانشگاه در سالیان گذشته اثرگذاری جدی در سطح فرآیندها و محصولات پژوهشی آکادمیک داشته و فعالیت های وسیعی را در رشته های بین رشته ای در ۳۰ سال گذشته، انجام داده است.
وی از علاقه دانشگاه تربیت مدرس به پشتیبانی علمی از سازمان های پیشرو، توانمند و علاقمند به نوآوری خبر داد و گفت: بانک ملت به عنوان یک بانک پیشرو، نوآور و اثرگذار در اقتصاد امروز ایران، یک شریک ارزنده برای دانشگاه محسوب می شود.
دکتر احمدی تصریح کرد: خوشحالیم که با سازمان موفقی همچون بانک ملت همکاری می کنیم و امیدواریم که این تفاهمنامه فتح بابی برای انجام امور گسترده دیگر باشد.
وی در عین حال با اشاره به این نکته که دانشکده اقتصاد دانشکده تربیت مدرس، فضای مناسبی برای همکاری در زمینه های بانکداری، اقتصاد و مدیریت است، ادامه داد: این دانشگاه، بخش های متنوعی را در اختیار دارد که امکان پشتیبانی از تفاهمنامه مذکور را فراهم می کنند و امیدواریم که با اجرایی شدن مفاد این تفاهمنامه، گام های موثری با رعایت احترام و اعتماد متقابل از سوی دو مجموعه برداشته و به نتایج ارزنده ای منتج شود.
در مراسم امضای این تفاهمنامه، علی رضا لگزایی عضو هیات مدیره و قائم مقام مدیرعامل، عباس جعفرلو معاون مدیرعامل در امور بانکداری شرکتی و تجاری، مسعود نصر اصفهانی مدیر امور بانکداری شرکتی و دکتر حسین یاریفرد مدیر ریسک بانک ملت و همچنین چند تن از مدیران دانشگاه تربیت مدرس نیز حضور داشتند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب

فرماندنه نیروی دریایی ارتش از آمادگی برای مشارکت در تمام‌ رزمایش‌های مرکب در اقیانوس‌های آرام و اطلس خبر داد و گفت: نیروی دریایی ارتش ‌هیئت‌ علمی ـ پژوهشی را برای تحقیقات علمی بیشتر به قطب جنوب اعزام می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، امیر دریادار شهرام ایرانی‌ فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین بازدید دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش از دستاوردهای این نیرو در بندر امام خمینی (ره) ماهشهر در قالب بیست و ششمین دوره‌ هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، ضمن اشاره به نقش نیروی دریایی ارتش در تأمین امنیت دریایی و اقتصادی کشور در دوران 8سال دفاع مقدس اظهار داشت: به سبب بروز شرایط جنگی در کشور، مدیریت زنجیره‌ اقتصادی از طریق بنادر و سواحل جنوبی صورت می‌گرفت که در همین راستا نیروی دریایی ارتش، به منظور مراقبت و حراست از امنیت اقتصادی و نظامی خلیج فارس، به اسکورت و هدایت کشتی‌های باری، نفت‌کش و مسافری، به عنوان مأموریت ذاتی خود مبادرت می‌ورزید.

وی افزود: از آنجا که نیروی دریایی رژیم بعث عراق، توسط نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و همراهی نیروی هوایی و هوانیروز، در کوتاه‌ترین زمان ممکن از عرصه‌ معادلات جنگی خلیج فارس حذف شد، بازدارندگی کشور در طی سال‌های متمادی دفاع مقدس در سطح دریا و خلیج فارس به بالاترین حد خود رسید و تا به امروز نیز این حد از توان رزمی و نمایش قدرت ادامه دارد.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به دلایل حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش در دوره‌ هیئت جنگ شهید صیاد شیرازی، تصریح کرد: در راستای تداوم بخشیدن به آموزش‌های ارائه‌شده در کلاس‌های دانشگاه‌های افسری و نیز تعمیق آموخته‌ها و مشاهده‌ عینی و بلاواسطه‌ رزمایش‌ها و صحنه‌های نبرد، کلاس‌های هیئت معارف جنگ با حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در استان خوزستان برگزار شده‌است.

وی ادامه داد: نمایش و تمرین انسجام و تعامل میان نیروهای مسلح، به ویژه میان هر چهار نیروی ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرهنگ‌سازی و ترویج جلوه‌های ایثار و تلاش و نمایش تأثیر نیروی دریای ارتش در عرصه بین‌المللی، حوزه‌ روابط بین‌الملل، اقتصاد و سیاست جهانی، از اهداف مدنظر در برپایی چنین دورهای بوده‌ است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به دو نعمت ولایت و جوانان، تأکید کرد: برخورداری از وجود با برکت ولایت فقیه و بهره‌مندی از جوانان کوشا، پویا و مبتکر که با استفاده از آخرین دانش‌ها و حرکت در لبه‌ی فناوری‌های جهانی و به‌روز، در حال خلق حماسه‌های متعددی در سطح نیروهای چهارگانه ارتش هستند، دو نعمت الهی هستند که آمادگی کشور برای مقابله با هرگونه تهدیدی را تضمین کرده و از منافع ملی کشور در تمامی کانون‌های راهبردی پاسداری می‌کنند.

وی افزود: ارتش در تمامی نقاط و کانون‌های راهبردی و اثربخش خود، با تمرکز بر حداکثر بازدارندگی، آماده‌ حضور و مشارکت در تمامی رزمایش‌های مرکب در اقیانوس‌های آرام و اطلس بوده و در همین راستا، قرار است تا نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، هیئتی علمی- پژوهشی را برای تحقیقات علمی بیشتر، با آمادگی صددرصدی به قطب جنوب اعزام کند.

امیر دریادار ایرانی در پایان در خصوص چگونگی مقابله با تهدیدات بیگانگان، خاطرنشان کرد: طبعاً پاسخ تمامی نیروهای چهارگانه‌ ارتش، عدم پذیرش هرگونه تهدیدی علیه تمامیت ارضی و منافع ملی و کانون‌های راهبردی کشور است؛ به همین دلیل نیروی دریایی ارتش به عنوان دست بلند نظام اسلامی در عمق دریاها و کرانه‌‌های دوردست، با تمام توان، از منافع کشور محافظت و پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی
  • اعلام آمادگی دانشگاه تربیت مدرس برای پذیرش اساتید و دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق