Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با هفته گردشگری و با امضای تفاهمنامه‌ای بین وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بانک ملت، صدور سفرکارت تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال و نرخ سود ۴ درصد عملیاتی شد.

 به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بانک ملت، در تفاهمنامه ای که به امضای دکتر علی اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت رسید، سطح همکاری های طرفین از طریق ارائه خدمات ویژه بانکی و طرح تسهیلات گردشگری با رویکرد سفر مسوولانه و ایجاد نشاط اجتماعی و با هدف حمایت و توسعه زیرساخت ها و تاسیسات گردشگری با مجوز این وزارتخانه، ارتقا خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، سفرکارت ملت در قالب عقد مرابحه با مدت استفاده ۱۵۰ روز، مدت بازپرداخت ۱۸ ماه، یک ماه تنفس و نرخ سود ۴ درصد و تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال برای هر فرد، به متقاضیان ارائه خواهد شد که قابل استفاده برای انواع تور و سفرهای داخلی و سفرهای زیارتی خواهد بود.
اعتبار زمانی این تفاهمنامه، دو سال شمسی تعیین شده است که با توافق طرفین برای سال یا سال های بعد قابل تمدید خواهد بود.
دکتر علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در مراسم امضای این تفاهمنامه با قدردانی از دست اندرکاران بانک ملت بابت طراحی این کارت اعتباری، این طرح را طرحی خوب و اثرگذار خواند و اظهار داشت: بانک ملت جزو بانک های پیشرو و معتبر کشور است و امید دارم که سفرکارت ملت، متفاوت با کارت های سفر دوره های قبلی باشد زیرا در طراحی آن، خود بانک حضور داشته و طراحی دقیق و درستی انجام داده است.
وی با بیان این نکته که با پشتیبانی بانک ملت، این طرح به عنوان طرحی موفق به پیش خواهد رفت، افزود: در این طرح، گروه های هدف به طور دقیق مدنظر قرار داده شده است و با پشتوانه ای که این طرح دارد باعث رونق صنعت گردشگری کشور خواهد شد.
دکتر مونسان، زنجیره گردشگری را زنجیره ای بزرگ خواند که بخش مهمی از صنعت حمل و نقل و فروش صنوف را در شهرها و روستاها پوشش می دهد بنابراین، این رویداد رویداد مهمی برای رونق بخش بزرگی از اقتصاد محسوب می شود.
وی زنجیره گردشگری را یک زنجیره مهم ارزش آفرین خواند و ادامه داد: سهم این بخش از تولید ناخالص داخلی ۱۱.۸ میلیارد دلار به صورت مستقیم و ۳۳ میلیارد دلار به صورت غیرمستقیم است که ۶.۸ درصد تولید ناخالص داخلی را تشکیل می دهد و استاندارد آن در جهان ۱۰.۴ درصد است که نشان می دهد در سال های اخیر این صنعت در ایران رشد چشمگیری داشته است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به ورود ۸.۸ میلیون گردشگر خارجی به کشور در سال ۹۸ با وجود شیوع کرونا در دو ماه پایانی سال، ادامه داد: حجم گردشگری داخلی نیز بسیار رونق پیدا کرده و سفر جزو الزامات سبد خانوارها قرار گرفته است.
وی با اشاره به این نکته که در سه و نیم سال گذشته ۲۲ هزار میلیارد تومان پروژه گردشگری در قالب ۲۲۰۰ پروژه افتتاح شده است، گفت:۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه دیگر تا پایان دولت افتتاح خواهد شد و هم اکنون حجم پروژه های در حال اجرا در حوزه گردشگری ۱۳۷ هزار میلیارد تومان است.
دکتر مونسان نرخ سود ۴ درصد را برای سفرکارت ملت، بی نظیر دانست که نمونه آن در تسهیلات قرض الحسنه و برای بخش های حمایتی اعمال می شود ولی بانک ملت با سازوکارهایی که پیش بینی کرده، این نرخ را برای تسهیلات سفر نیز عملیاتی کرده است.
وی این پروژه را یک پروژه جذاب، مفید و موثر خواند و اظهار امیدواری کرد که در آینده، پروژه های دیگری در حوزه گردشگری با مشارکت بانک ملت که از بانک های نمونه کشور است به مرحله اجرا درآید.
دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت نیز با تبریک هفته گردشگری، در سخنانی از دست اندرکاران فراهم ساختن مقدمات این تفاهمنامه قدردانی کرد و اظهار داشت: شیوع کرونا، بر ابعاد مختلف اقتصاد کشور اثر منفی گذاشته ولی بیشترین تاثیر را در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی داشته است.
وی با بیان این نکته که ۵ درصد از اشتغال کشور متاثر از حوزه گردشگری است، ادامه داد: بانک ملت به عنوان بزرگ ترین بانک خصوصی کشور که در حوزه تامین مالی واحدهای تولیدی، بیشترین نقش را ایفا کرده، در حوزه گردشگری نیز وارد شده و با جلسات و پیگیری های متعدد، تفاهمنامه ای را در این زمینه آماده کرد که از مجموعه اقدامات حمایتی این بانک در دوران شیوع کرونا محسوب می شود.
مدیرعامل بانک ملت هدف این بانک را از انعقاد تفاهمنامه یادشده، رونق و توسعه صنعت گردشگری در حوزه سفرها، صنایع دستی و میراث فرهنگی خواند که از کرونا بیشترین آسیب را متحمل شده است.
به گفته وی، رونق این سه بخش، به رونق ۱۸ صنف خواهد انجامید که اقدامی مهم و ارزشمند در شرایط سختی کرونایی است.
دکتر بیگدلی از اختصاص ۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات در فاز نخست اجرای طرح سفرکارت ملت خبر داد و اظهار امیدواری کرد که این مبلغ با پیگیری و همراهی وزارتخانه و سایر صنوف مرتبط، خیلی سریع جذب شود و برای فاز بعدی رقم های بالاتری اختصاص داده شود.
وی نرخ سود ۴ درصد را برای این کارت ها محرک خوبی برای استفاده کنندگان کارت ها و همچنین ارائه دهندگان خدمات خواند و اضافه کرد: بانک ملت در زمینه حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا ۱۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات اختصاص داده که بخش عمده ای از آن پرداخت شده و بخش باقیمانده نیز در حال پرداخت است.
به گفته دکتر بیگدلی، ۱۰۰ هزار میلیارد ریال از تسهیلات بانک ملت نیز در حوزه گردشگری پرداخت شده است و این بانک آمادگی دارد تا هرجای دیگر نیز که امکان ورود داشته باشد، وارد شود و به رونق این بخش کمک کند و تاثیرات منفی کرونا را برای این حوزه تا حدودی کاهش دهد.
وی اظهار امیدواری کرد که امضای تفاهنامه منشا خیر و برکت برای بانک ملت، فعالان عرصه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی باشد و باعث عبور حوزه گردشگری از این بحران شود.
هادی سپانلو، مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت نیز در توضیح این طرح گفت: این پروژه حاصل تلاش ۵ ماهه کارشناسان دو مجموعه است که در نوع خود برای نخستین بار است که در کشور اجرا می شود.
وی سهولت و راحتی برای دریافت این کارت را از ویژگی های آن خواند و افزود: هم سازمان ها می توانند برای کارکنان خود سفارش کلی بدهند و هم افراد می توانند با مراجعه به شعب بانک نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
سپانلو تاکید کرد که در صورت استقبال، امکان صدور مکانیزه این کارت در محیط وب نیز وجود خواهد داشت.
حسین اربابی، مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیل رانی نیز از بانک ملت به عنوان یک بانک ریشه دار و بزرگ نام برد که به درستی وارد حوزه گردشگری شده و اشکالات و ایرادات طرح های اجراشده قبلی را به طور کامل مرتفع کرده است.
وی با بیان این نکته که بانک ملت به عنوان یک تامین کننده خوب، تاسیسات گردشگری به عنوان ارائه کننده خدمات و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان سیاستگذار، وارد این طرح شدند که در نتیجه این تعامل کارتی طراحی شد که یک بارقه امید برای مردم به حساب می آید تا سفرهای مسوولانه و کم خطر خود را از مسیر رسمی گردشگری انجام دهند.
به گفته وی، عملیاتی شدن سفرکارت ملت، باعث تحریک بازار به سمت حوزه گردشگری و رونق این بخش خواهد شد.
در پایان این مراسم و پس از امضا و تبادل تفاهمنامه ها، از سفر کارت ملت با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیرعامل بانک ملت رونمایی شد.
در این مراسم، مهدی قدمی و سیدابوطالب دیبایی معاونان مدیرعامل، هادی سپانلو و علی اکبر صابریان مدیران امور، محمدحسین محمودی و مجتبی توکلی روسای ادارات کل بانک ملت و همچنین شرفی مدیرعامل شرکت معین گردشگری ملت نیز حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بانک ملت وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مدیرعامل بانک ملت وزیر میراث فرهنگی حوزه گردشگری نرخ سود ۴ درصد تفاهمنامه ای هزار میلیارد صنایع دستی سفرکارت ملت خواهد شد کارت ملت ملت نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی | ۴ دستگاه پیشتاز صدور شناسه یکتا هستند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز ۱۸ اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۵۸۲ هزار و ۷۴۵ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۵۴۹ هزار و ۵۸۵ مجوز است.

بر اساس آمارها، سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی چهار دستگاهی هستند که تا روز مورد گزارش در صدر جدول تبدیل قرار گرفته‌اند.

در حال حاضر سازمان ملی استاندارد ۲۶.۳ درصد، اصناف، ۲۲.۷ درصد، وزارت ورزش و جوانان ۹ درصد و سازمان نظام پزشکی ۵.۲ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده‌اند.

استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و تهران در صدر جدول تبدیل مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. در این استان‌ها به ترتیب ۴۳.۱ درصد، ۳۱.۶ درصد، ۳۰.۷ درصد و ۲۹ درصد از مجوزهای صنفی کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است.

بیشترین تعداد حذف مجوزهای کاغذی در استان‌های تهران با ۸۹ هزار و ۵۰۸ مجوز، خراسان رضوی با ۴۱ هزار و ۴۷۴ مجوز و گیلان با ۳۳ هزار و ۸۳۵ مجوز انجام شده است.

از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 850523 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شاخص کسب و کار وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • ۱۳ قطعه سفال‌ تاریخی در عملیات مرمت بانک ملی بازار اصفهان کشف شد
  • آخرین آمار تبدیل مجوزهای کاغذی | ۴ دستگاه پیشتاز صدور شناسه یکتا هستند
  • صدور ۲۸ میلیون بیمه‌نامه شخص ثالت در سال گذشته
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • ۹۹.۵ درصد اراضی ملی کشور دارای سند است
  • سفر بدون ویزا به چین تمدید شد
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورت‌جلسه شعب اعلام می‌شود
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • نتایج انتخابات الکترونیک پس از امضای صورتجلسه شعب اعلام می‌شود