Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علی خضریان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در توئیت خود به مساله افزایش ظرفیت پزشکی که در ماه‌های اخیر از سوی برخی کارشناسان و داوطلبان مطرح شده بود، پرداخت و در توئیتر خود نوشت: «در نامه‌ای به وزرای علوم و بهداشت و رییس سازمان سنجش ضمن ارائه پیشنهاداتی برای اصلاح آیین‌نامه افزایش ظرفیت پزشکی، بر تصویب هرچه سریع‌تر این آیین‌نامه در شورای سنجش و پذیرش دانشجو با اصلاحاتی چون کاهش زمان تعهد خدمت و تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان پزشکی در مناطق محروم تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس هم در باره توزیع جغرافیایی نامتوازن دندانپزشکان در کشور اشاره کرد و نوشت: «در شهرستان‌هایی که ۵۴ درصد جمعیت کشور را شامل می‌شود تنها از ۱۰ درصد دندانپزشک‌ها خدمات دریافت می‌کنند. ۶۵درصد دندانپزشک‌ها فقط در تهران مستقر هستند.»

ابراهیم رضایی، نماینده مردم شریف دشتستان در مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اما در توئیت خود به سیاست خارجی آمریکا و غرب در قبال ایران اشاره داشت و در حساب کاربری خود نوشت: «دال اصلی در تحلیل رفتار و گفتار آمریکایی‌ها و تحریم اخیر، عدم انتفاع اقتصادی ایران از توافق احتمالی است. کاری که در ۲۰۱۵ کردند تا از ۱۰۰۰ شرکت راغب جهت سرمایه‌گذاری در ایران کمتر از صد شرکت به ایران بیایند. وظیفه امروز دستگاه دیپلماسی گرفتن تضمین بیشتر و پروسه راستی آزمایی بهتر است. اما فراتر از این باید به فکر بود که چه باید کرد تا از تکانه‌های اقتصادی و تحریم‌های گاه و بیگاه آمریکایی‌ها کمترین ضربه را خورد؟ اقتصادی درون‌زا و برون‌نگر که در دولت‌های قبل مغفول ماند و در دولت جدید با مشکلات موجود لنگان لنگان حرکت می‌کند.»

بهروز محبّی نجم آبادی، ‏‏‏‏نماینده مردم شهرستان‌های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن ‌و ششتمد و عضو کمیسیون برنامه و بودجه نیز با اشاره به اظهارات وزیر امور خارجه اسبق ایالات متحده آمریکا در مجلس آن کشور نوشت: «کری در مجلس آمریکا: قراردادی بستیم که ایران در ۸ سال تجزیه می‌شد.» این نماینده مجلس در ادامه توئیت خود نیز به مساله تمایل چین به همکاری اقتصادی با ایران و بی‌علاقگی دولت قبل به این کار اشاره داشت و نوشت: «دکتر منصوری: رئیس جمهور چین سال۹۵ قبول کرد در قبال نفت ۵۰ میلیارد پروژه اجرا کند، دولتی‌ها گفتند قرار است با اروپا کار کنیم. پیدا کنید عاملان وضع موجود را. با برجامی که حاکمیت با مردم امضا می‌کند روزهای رهایی می‌رسد.»

اردشیرمطهری، نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی هم به مساله ارتباط ایران با ونزوئلا پرداخت و با انتشار هشتگ ایران مقتدر در توئیتر خود نوشت: «رئیس‌جمهور ونزوئلا گروه مپنا را به عنوان نمونه‌ای از مقاومت و تولید برای پیشرفت ملت‌ها قلمداد و از آنان جهت حضور در کاخ ریاست جمهوری برای ۱۵ روز آینده جهت پروژه‌های قابل اجرا در آن کشور دعوت می‌نماید و متاسفانه برخی در ایران سال‌هاست بر طبل مذاکره و تسلیم می‌کوبند.»

کنترل بازار و اصلاح قیمت‌ها

مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی: در سفر معاون وزیر صمت به خوزستان و جلسه با اصناف و صنعتگران، جدیت دولت مردم برای حل مشکلات اقتصادی و صنعتی کشور مشهود بود. پیگیری و دستورات ویژه فاطمی امین وزیر صمت نشان از تلاش برای بهبود شرایط، کنترل بازار و اصلاح قیمت‌هاست که باعث امیدواری ما و مردم و حرکت به سوی روزها بهتر است.

نگاه بخشی و غیر متوازن در کشور و عدم تامین حق آبه تالاب ها، سبب ایجاد مشکلات زیست محیطی مختلف شده است که جدیدترین آن آتش سوزی در هورالعظیم است که دود آن در ریه های خاک خورده مردم #خوزستان فرو می‌رود. پایداری حیات یعنی هماهنگی و سازگاری با طبیعت

محسن علیزاده، نماینده مردم سپیدان و بیضاء در مجلس و عضو کمسیون اقتصادی مجلس نیز به مساله فرهنگی پرداخت و با اشاره به اجرای تئاتر مخاطب در توئیتر نوشت: «تئاتر هنجارشکن و شرم آور مخاطب هشداری جدی است که چه آتش خانمان‌سوزی برای کانون خانواده‌ها تدارک دیده‌اند. اعطای مجوز به چنین نمایش فاجعه باری به خودی خود نابخشودنی است چه برسد به آنکه پس از هفته‌ها نمایش هنوز برخوردی با عوامل آن نشده است.»

رمضانعلی سنگدوینی، ‏‏‏‏‏‏‏‏نماینده مردم شریف گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی نیز به حوزه انتخابیه خود و یکی از طرح‌های منطقه‌ای اشاره داشت و نوشت: «یکی از بزرگترین مشکلات پیش روی پتروشیمی گلستان و از پیش شرط‌های سرمایه گذاران برای راه‌اندازی پروژه، مسئله تمدید مجوز تامین خوراک بود که با دستور مستقیم  وزیر نفت این مشکل مرتفع گردید.»

‏‏‏‏‏‏‏روح الله متفکرآزاد، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات هم به تدوین برنامه هفتم کشور اشاره داشت و در توئیتر خود نوشت: «امسال با تدوین برنامه هفتم، کشور ریل جدیدی به خود خواهد گرفت، بدون شک این برنامه بدون لحاظ مفاهیم و معادلات الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت موفق نخواهد بود.»

زهره الهیان، ‏‏‏‏‏نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز از تعلل در تدوین سند صیانت از کودکان و نوجوانان نوشت. او در توئیتر خود آورده است: «با گذشت یکسال از تصویب سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و الزام وزارت ارتباطات، همچنان شاهد عدم ارایه سیم کارت پاک و اینترنت پاک به کودکان و نوجوانان هستیم. وزارت ارتباطات چه پاسخی برای این تعلل و کوتاهی دارد؟؟؟؟»

کد خبر 684269

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی توئیتر خود عضو کمیسیون نماینده مردم خود نوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: مهم‌ترین چالشی که برای کلانشهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، نادر قلی ابراهیمی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بودجه در نظر گرفته شده برای ۱۴۰۳ شش همت است و این برای کلان شهر اراک کافی نیست.

وی افزود: موضوع مورد اهمیت آن است که به چه شکل می‌توان سرمایه و سرمایه‌گذار برای توسعه شهر جذب کرد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مهم‌ترین چالشی که برای کلان شهر اراک وجود داشته و دارد جذب و انتقال سرمایه به این شهر است.

ابراهیمی ادامه داد: برخی شهرها در کشور دارای شرکت توسعه و عمران است و فرصت‌های خوب و قابل سرمایه‌گذاری را در این شرکت مورد توجه قرار داده‌اند و از همه مهم‌تر در این مهم مردم را شریک کرده‌اند، موضوعی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار داشت.

وی با تبریک هفته شورا گفت: ما باید بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بیش از گذشته در خدمت به مردم و مشارکت با مشاوران، خرد جمعی و هم‌افزایی لازم را برای توسعه و پیشرفت شهر رقم بزنیم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید روز به روز و لحظه به لحظه برای خدمتگزاری به مردم تلاش کنیم، چراکه همه مدیون این مردم هستیم، مردم شریف ایران اسلامی با ایثار و فداکاری همیشه پشت نظام و حاکمیت هستند.

ابراهیمی با بیان اینکه اراک اولین شهر مهندسی ساز کشور است، افزود: بیش از ۲۶۰ سال از قدمت شهر، زمانی که یوسف خان گرجی که این شهر را بنا کرد، می‌گذرد.

وی با اشاره به سابقه و قدمت تاریخی بازار اراک گفت: در راسته بازار سرپوشیده اراک و هشت گذر آن همه فرصت‌ها و امکانات مورد نیاز یک شهر فراهم شده بوده و موجبات تجارت در این شهر را فراهم کرده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در یک برهه‌ای از تاریخ در اراک در حدود ۴۰ کمپانی خارجی در زمینه تولید و تجارت فرش فعالیت می‌کردند.

ابراهیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس دوازدهم زمانی پای به مجلس می‌گذارد که هیچ تأثیری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و ارقام بودجه برنامه هفتم توسعه ندارند.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی دو نفر از نمایندگان در مجلس جدید هستند و این کفایت نمی‌کند، افزود: یک موضوع مهم برای کلان شهر اراک این است که افق دراز مدت این کلان شهر چگونه و قرار است و به کجا برسد، چه داشته‌هایی دارد و آمایش سرزمینی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی چیست چراکه این مهم را ما در حال حاضر نداریم.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: آمارها توسط سازمان برنامه و بودجه استخراج شده اما نیاز است که این موارد بررسی شود و صحت سنجی آن انجام شود.

ابراهیمی افزود: درخواست بنده از شورا، بررسی موضوع آمایش شهر اراک و چشم‌انداز آن است که در آن فرصت‌های توسعه شهری و حمل و نقل عمومی لحاظ شده باشد و اینکه چند فروشگاه بزرگ در این شهر حضور داشته باشد.

وی اضافه کرد: پس از پایان انتخابات مجلس تاکنون هفت جلسه مجمع منتخبین استان تاکنون برگزار شده و جریان‌سازی خوبی در راستای ایجاد همگرایی ایجاد شده است، در صورتی که بتوانیم در استان این همگرایی ایجاد شده را به هم افزایی تبدیل کنیم نتایج خوبی برای استان رقم خواهد خورد.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به منظور افزایش بهره‌وری باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد، یکی از دلایل کم بودن بهره‌وری عدم استفاده از فناوری‌های نوین است.

ابراهیمی با بیان اینکه فناوری‌های نو یکی از پارامترهای پیشران در توسعه و تعالی کشورهای پیشرفته است، خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری شهر و استان مرکزی و شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند جایگاه بالاتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در استان مرکزی ۲۲ همت مالیات اخذ شده است که بخشی از این مالیات را می‌توانستیم برای توسعه و تحقیق و توسعه واحدهای دانش بنیان و صنایع مورد استفاده قرار دهیم، چرا که این قوانین موجود است، اما مورد غفلت واقع شده است.

نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هفته گذشته در مذاکراتی که با وزارت راه صورت گرفت، ۶۰ همت اعتبار برای تکمیل کنارگذر شمالی اراک در نظر گرفته شده است.

کد خبر 751251

دیگر خبرها

  • مرحله دوم انتخابات روی «شاکله سیاسی مجلس دوازدهم» اثر دارد
  • آخرین نماینده مشهد و کلات روز جمعه انتخاب می‌شود
  • ۴ سال سرنوشت کشور را به دست افراد اصلح بسپاریم
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • مردم حضور حداکثری در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشند
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور